Michelin Latitude Alpin 2

Michelin Latitude Alpin 2
Bekijk bandenmaten
Winterbanden

Description

Waarom de Latitude Alpin 2?

De latitude Alpin 2 van Michelin is een winterband voor 4x4’s en biedt uitstekende weerstand in hevige weersomstandigheden. Tijdens het ontwikkelen van de Latitude Alpin 2 wordt de CO2-uitstoot gereduceerd door een vermindering in het gebruik van vervuilde oliën. Deze band wordt dan ook gezien als milieuvriendelijk.

Waar staat de Michelin Latitude Alpin 2 voor?

Deze band weet goed om te gaan onder strenge weersomstandigheden. De remweg van de Michelin Latitude Alpin 2 wordt verkort met 2 meter bij zowel een nat als besneeuwd wegdek. Op een beijzeld wegdek is de remweg 3 meter korter getest. Deze band is gemaakt met het oog op een langere levensduur en brandstofbesparing.

Waarom kiezen voor Michelin?

Michelin is marktleider op het gebied van banden en de productie hiervan stijgt jaarlijks over de 150 miljoen. Deze wereldwijde organisatie staat bekend om de lange levensduur, veiligheid en hoge prestaties van de banden. Door investeringen in verschillende technologieën worden de banden steeds aantrekkelijker.

Kwaliteit

Premium banden voldoen aan de hoogste standaards en worden ontwikkeld in samenwerking met autofabrikanten. Het zijn banden van de A-merken die veel investeren in de ontwikkeling van banden.

Prestatie

High Performance banden zijn speciaal ontwikkeld voor de luxere auto's die rijkelijk voorzien zijn van diverse complexe elektronische veiligheidssystemen en andere systemen die het comfort verzorgen. De High Performance banden zorgen voor een perfecte wegligging onder alle omstandigheden.

  • Beste prijs-kwaliteit
  • 14 dagen retourrecht
  • Betrouwbaar en transparant
  • Vakmanschap

Beschikbare maten voor Michelin Latitude Alpin 2

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven