Michelin Energy Saver plus

Michelin Energy Saver plus
Bekijk bandenmaten
Zomerbanden

Description

Waarom de Energy Saver Plus?

De uitblinker op het gebied van energiebesparing wordt ook wel de Michelin Energy Saver Plus genoemd. Deze zomerband voor personenwagens heeft meer oppervlaktecontact met het wegdek, extra brandstofbesparing en minder slijtage.

Waar staat de Michelin Energy Saver Plus voor?

Deze band van Michelin is een verbeterde versie van de voorgaande banden uit de lijn van Energy Savers. Met name op de onderdelen veiligheid, levensduur en CO2-uitstoot scoort deze band beter in vergelijking met voorgaande generaties. Doordat de Energy Saver Plus het rubber van de band zo koel mogelijk houdt, wordt extra brandstofverbruik tegen gegaan. De binnenlaag van de band is daarnaast gemaakt om voor een lage rolweerstand te zorgen. Hierdoor wordt er nog meer brandstof bespaard. Bovendien biedt de band een stevige grip door het grote oppervlaktecontact met het wegdek.

Eco’N’Grip technologie van de Energy Saver Plus

Om slijtage van de band tegen te gaan is de Eco’N’Grip technologie ontwikkeld. De Michelin Energy Saver Plus beschikt over deze nieuwe technologie, waardoor slijtage van de band tegengegaan wordt en als gevolg hiervan zal brandstof bespaard worden. Hierdoor rijdt je dus meer kilometers met dezelfde tank.

Kwaliteit

Premium banden voldoen aan de hoogste standaards en worden ontwikkeld in samenwerking met autofabrikanten. Het zijn banden van de A-merken die veel investeren in de ontwikkeling van banden.

Prestatie

High Performance banden zijn speciaal ontwikkeld voor de luxere auto's die rijkelijk voorzien zijn van diverse complexe elektronische veiligheidssystemen en andere systemen die het comfort verzorgen. De High Performance banden zorgen voor een perfecte wegligging onder alle omstandigheden.

  • Beste prijs-kwaliteit
  • 14 dagen retourrecht
  • Betrouwbaar en transparant
  • Vakmanschap

Beschikbare maten voor Michelin Energy Saver plus

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven