Michelin Cross Climate +

Michelin Cross Climate +
Bekijk bandenmaten
all-season
4-seizoenenbanden

Description

Waarom de Cross Climate Plus?

De Cross Climate Plus van Michelin wordt officieel gezien als een zomerband, maar voldoet ook aan de verwachtingen van een winterband. Dit maakt het uiteindelijk een 4-seizoenenband. De Cross Climate Plus wordt beschouwd als een milieuvriendelijke band die haar uitstekende prestaties voor een groot deel te danken heeft aan de nieuwste technologieën.  

Waar staat de Cross Climate Plus voor?

Aangezien de Cross Climate Plus wordt gezien als een zomerband met erg goede eigenschappen van een winterband, heeft Michelin het verlies van deze eigenschappen weten te voorkomen. De Cross Climate Plus behoudt zijn eigenschappen bij droog, nat en ondergesneeuwd wegdek. Het ‘sneeuwvlok’ certificaat is een bevestiging van de goede prestaties onder winterse omstandigheden.

Nieuwste rubbersamenstelling van de Cross Climate Plus

De Cross Climate Plus beschikt over een nieuwe unieke rubbersamenstelling. Doormiddel van deze samenstelling wordt het aantal kilometers dat je kunt rijden met de band verhoogt. Bovendien wordt de slijtage verminderd en presteert de Cross Climate Plus beter op droge, natte en besneeuwde wegen. Deze rubbersamenstelling wordt dan ook niet voor niets bestempeld als de beste ooit.  

  • Beste prijs-kwaliteit
  • 14 dagen retourrecht
  • Betrouwbaar en transparant
  • Vakmanschap

Beschikbare maten voor Michelin Cross Climate +

Waar vind ik mijn bandenmaat?