Michelin Cross Climate

Michelin Cross Climate
Bekijk bandenmaten
all-season
4-seizoenenbanden

Description

Waarom de Cross Climate?

De Cross Climate van Michelin is een 4-seizoenenband en wordt ook wel gezien als een zomerband die gecertificeerd is voor de winter. De band heeft dan ook zowel voordelen van een winterband als van een zomerband. De band is voorzien van het 3-Peak Mountain with Snow Flake teken waardoor de Cross Climate geschikt is voor gebieden waar winterbanden een verplichting zijn.

Waar staat de Cross Climate voor?

De Cross Climate komt overeen met een zomerband vanwege een optimaal remgedrag bij zowel een nat als droog wegdek. Ook voordelen als een lange levensduur en een laag brandstofverbruik worden gemeld door Michelin.

Maximale veiligheid met de Cross Climate

De voordelen van deze band komen voort uit de verschillende rubbersamenstellingen. Een goede grip en laag brandstofverbruik zijn te danken aan deze specifieke rubbersamenstelling. Ook het profiel is aangepast om een zo goed mogelijke prestatie te leveren op een droog wegdek en voor een lange levensduur. Het profiel heeft een v-vorm en high-performance lamellen.

Kwaliteit

Premium banden voldoen aan de hoogste standaards en worden ontwikkeld in samenwerking met autofabrikanten. Het zijn banden van de A-merken die veel investeren in de ontwikkeling van banden.

Prestatie

High Performance banden zijn speciaal ontwikkeld voor de luxere auto's die rijkelijk voorzien zijn van diverse complexe elektronische veiligheidssystemen en andere systemen die het comfort verzorgen. De High Performance banden zorgen voor een perfecte wegligging onder alle omstandigheden.

  • Beste prijs-kwaliteit
  • 14 dagen retourrecht
  • Betrouwbaar en transparant
  • Vakmanschap

Beschikbare maten voor Michelin Cross Climate

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven