Michelin Alpin 5

Michelin Alpin 5
Bekijk bandenmaten
Winterbanden

Description

Waarom de Alpin 5?

De opvolger van de Michelin Alpin 4 is de nieuwste winterband uit het assortiment van Michelin. Deze Alpin 5 zorgt dan ook voor de beste prestatie tijdens de winterperiode. Deze winterband is ontwikkeld voor een optimale veiligheid in alle weersomstandigheden en uitermate geschikt voor gezinsauto’s.

Waar staat de Michelin Alpin 5 voor?

De Alpin 5 verschilt met name in haar profiel van de Alpin A4. De band bevat meer profielblokken en lamellen dan de Alpin A4. Ook zorgt het nieuwe profiel voor een betere trekkracht wanneer het wegdek is besneeuwd. Om een betere weerstand tegen aquaplaning te bieden zijn andere dwarsgroeven meegenomen in de ontwikkeling van de Alpin 5. De besturing van de auto gaat beter dankzij de zelfblokkerende profielblokken.

Maximale veiligheid met de Alpin 5

De Michelin Alpin 5 is bestand tegen wegen die droog, nat, bevroren en besneeuwd zijn. Door de uitstekende grip en tractie biedt deze band dan ook veiligheid onder alle weersomstandigheden. Dankzij het unieke profielontwerp en de specifieke rubbersamenstelling wordt de veiligheid verhoogd en de het risico op aquaplaning verlaagd.

Kwaliteit

Premium banden voldoen aan de hoogste standaards en worden ontwikkeld in samenwerking met autofabrikanten. Het zijn banden van de A-merken die veel investeren in de ontwikkeling van banden.

Prestatie

High Performance banden zijn speciaal ontwikkeld voor de luxere auto's die rijkelijk voorzien zijn van diverse complexe elektronische veiligheidssystemen en andere systemen die het comfort verzorgen. De High Performance banden zorgen voor een perfecte wegligging onder alle omstandigheden.

  • Beste prijs-kwaliteit
  • 14 dagen retourrecht
  • Betrouwbaar en transparant
  • Vakmanschap

Beschikbare maten voor Michelin Alpin 5

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven