Michelin Agilis +

Michelin Agilis +
Bekijk bandenmaten
Zomerbanden

Description

Waarom de Agilis Plus?

De Agilis Plus is een zomerband van Michelin die voornamelijk gebruikt wordt bij bestelwagens met licht transport. De band is zeer geschikt voor de echte kilometervreters, aangezien de band een lange levensduur heeft vanwege een hoge aantal kilometer dat met de Agilis Plus gereden kunnen worden. Voor bedrijfsauto’s kan dit een erg nuttig voordeel hebben.

Waar staat de Michelin Agilis Plus voor?

De Michelin Agilis Plus bespaart tot 150 liter brandstof op haar voorganger. Bij deze band is meer robuustheid gecreëerd door middel van extra rubbervlakken. Deze rubbervlakken gaan slijting tegen en garanderen meer veiligheid. Naast de lange levensduur van deze band heeft de Agilis Plus haar lage brandstofverbruik te de danken aan de lage rolweerstand.

Waarom kiezen voor Michelin?

Michelin is marktleider op het gebied van banden en de productie hiervan stijgt jaarlijks over de 150 miljoen. Deze wereldwijde organisatie staat bekend om de lange levensduur, veiligheid en hoge prestaties van de banden. Door investeringen in verschillende technologieën worden de banden steeds aantrekkelijker.

Kwaliteit

Premium banden voldoen aan de hoogste standaards en worden ontwikkeld in samenwerking met autofabrikanten. Het zijn banden van de A-merken die veel investeren in de ontwikkeling van banden.

Prestatie

High Performance banden zijn speciaal ontwikkeld voor de luxere auto's die rijkelijk voorzien zijn van diverse complexe elektronische veiligheidssystemen en andere systemen die het comfort verzorgen. De High Performance banden zorgen voor een perfecte wegligging onder alle omstandigheden.

  • Beste prijs-kwaliteit
  • 14 dagen retourrecht
  • Betrouwbaar en transparant
  • Vakmanschap

Beschikbare maten voor Michelin Agilis +

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven