Michelin Agilis Cross Climate

Michelin Agilis Cross Climate
Bekijk bandenmaten
all-season
4-seizoenenbanden

Description

Waarom de Agilis Cross Climate?

Michelin heeft het assortiment Cross Climate banden uitgebreid. De Agilis Cross Climate is nu als eerste generatie high-performance banden gelanceerd voor de kleine en grote bestelauto’s. De Agilis Cross Climate is officieel en zomerband, maar beschikt ook over alle capaciteiten van een winterband en wordt hierdoor gezien als een all-seasonband. Deze band staat bekend om een hoog kilometerrendement en lage kosten.

Waar staat de Agilis Cross Climate voor?

De bandenontwerpers van Michelin hebben zich gericht op specificaties voor de Agilis Cross Climate aan de hand van feedback door eindgebruikers. Vijf jaar lang hebben eindgebruikers uit Frankrijk, Duitsland, Turkije en Groot-Brittannië hun mening mogen geven over de Agilis Cross Climate. Het externe onderzoeksinstituut GVM concludeerde uit duizenden kwalitatieve interviews dat gebruikers vooral vroegen om een specifieke markering.

 

Sneeuwvloksymbool met de Agilis Cross Climate

De Agilis Cross Climate heeft een loopvlakprofiel in een V-vorm, die op innovatieve wijze wordt gecombineerd met hightech profielblokken. Deze grip in sneeuw en op ijs wordt versterkt door deze profielblokken. De grip wordt tot meer dan 20% verbeterd dan de voorganger Agilis Alpin. Hierdoor beschikt de Agilis Cross Climate over het Sneeuwvloksymbool, waardoor het als uitermate geschikte winterband wordt bevonden.

  • Beste prijs-kwaliteit
  • 14 dagen retourrecht
  • Betrouwbaar en transparant
  • Vakmanschap

Beschikbare maten voor Michelin Agilis Cross Climate

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven