Michelin Agilis Camping

Michelin Agilis Camping
Bekijk bandenmaten
Zomerbanden

Description

Waarom de Agilis Camping?

De duurzame en veilige Michelin Agilis Camping band is gemaakt voor caravans en campers. Mede door het uitstekende wegcontact levert deze band een zeer goede grip onder verschillende weersomstandigheden. De band is geschikt voor recreatieve uitstapjes door de goede wegligging en het comfortabele rijgedrag.   

Waar staat de Michelin Agilis Camping voor?

De Michelin Agilis Camping zomerbanden bieden ook in de slechtste weersomstandigheden als sneeuw en modder een uitstekende grip. Dit is te danken aan het zeer innovatieve profiel van de band. Aquaplaning wordt voorkomen doordat de structuur gericht is op een snelle afvoer van water.

Duurzaamheid en veiligheid met de Agilis Camping

De Michelin Agilis Camping heeft een levensduur van meerdere seizoenen te danken aan een aantal technologieën. Het brandstofverbruik wordt verminderd door het perfecte contact met het wegdek. Een extra bescherming wordt geboden door de versterkte flanken van de band, waardoor schade van stoepranden wordt voorkomen. Met de Agilis Camping kun je veilig met de caravan of camper de weg op en langere afstanden afleggen onder een aangenaam rijcomfort.

Kwaliteit

Premium banden voldoen aan de hoogste standaards en worden ontwikkeld in samenwerking met autofabrikanten. Het zijn banden van de A-merken die veel investeren in de ontwikkeling van banden.

Prestatie

High Performance banden zijn speciaal ontwikkeld voor de luxere auto's die rijkelijk voorzien zijn van diverse complexe elektronische veiligheidssystemen en andere systemen die het comfort verzorgen. De High Performance banden zorgen voor een perfecte wegligging onder alle omstandigheden.

  • Beste prijs-kwaliteit
  • 14 dagen retourrecht
  • Betrouwbaar en transparant
  • Vakmanschap

Beschikbare maten voor Michelin Agilis Camping

Waar vind ik mijn bandenmaat?