Michelin Agilis Alpin

Michelin Agilis Alpin
Bekijk bandenmaten
Winterbanden

Description

Waarom de Agilis Alpin?

De Michelin Agilis Alpin is uitermate geschikt voor in extreme winterse weersomstandigheden zoals hevige sneeuwbuien. De band biedt goed wegcontact en optimale tractie. De Michelin Aglilis Alpin is op zijn best midden in de winter en met name geschikt voor bestelwagens. Naast dat de band moeiteloos en zonder problemen door alle weersomstandigheden komt, is de Michelin Agilis Alpin ook milieuvriendelijk.   

Waar staat de Michelin Agilis Alpin voor?

De Michelin Agilis Alpin kan een zware sneeuwstorm aan. Het achterblijven van sneeuw in de winterband wordt voorkomen door het speciale profiel van de band. Tevens zorgt dit profiel voor een goede waterafvoer, waardoor er met vele hoeveelheden aan regen omgegaan kan worden.

Optimale mobiliteit met de Agilis Alpin

Voor een optimale mobiliteit is de Michelin Agilis Alpin uitermate geschikt. De band wordt omschreven als comfortabel, betrouwbaar en veilig onder verschillende weersomstandigheden. Er is een lange levensduur vanwege de langzame en gelijkmatige slijting. Het profiel in de band zorgt voor een snelle waterafvoer.

Kwaliteit

Premium banden voldoen aan de hoogste standaards en worden ontwikkeld in samenwerking met autofabrikanten. Het zijn banden van de A-merken die veel investeren in de ontwikkeling van banden.

Prestatie

"Standaard banden zijn uitermate geschikt voor de kleine tot middelgrote wagens, zowel op het gebied van de eerste montagemarkt als op de vervangingsmarkt.
Bij de standaard banden ligt er een grotere nadruk op comfort, grip, kilometerrendement en een lage rolweerstand."

  • Beste prijs-kwaliteit
  • 14 dagen retourrecht
  • Betrouwbaar en transparant
  • Vakmanschap

Beschikbare maten voor Michelin Agilis Alpin

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven