Mobiele service

Stel: je wilt jouw vloot laten controleren op bandenspanning, maar je kunt niet bij ons langskomen. Het komt qua planning niet uit of je hebt te weinig tijd, personeel of materieel in huis voor zo’n grootscheepse controle. Dan heeft Profile de oplossing voor je. Met onze mobiele service units komen we naar je toe!

Wat doen de mobiele service units van Profile?

De mobiele eenheden zijn breed inzetbaar. Allereerst fungeren ze als supersnelle pechservice. Sta je stil, dan helpen wij je ter plaatse. In de meeste gevallen ben je binnen twee uur weer op weg.

Ook is het mogelijk om jouw vloot op je eigen locatie te laten controleren. We kijken bijvoorbeeld naar bandenspanning, slijtagebeelden en beschadigingen. Eventuele reparaties voeren we het liefst meteen voor je uit.

Zijn de mobiele service units wel verbonden aan een vestiging?

Ja, onze service units kunnen terugvallen op goede en moderne werkplaatsen. Dit maakt de dienstverlening van Profile uniek in de bandenmarkt. Transportbedrijven maken dan ook intensief gebruik van deze service.

Hoe zit het met de beschikbaarheid van de mobiele service?

Profile heeft een vloot van zo’n driehonderd mobiele service units. Binnen enkele jaren is deze service uitgegroeid tot een fijnmazig netwerk. We komen overal, wanneer je maar wilt.

Hoe profiteer ik van de mobiele service units?

  • Met onze mobiele service ben je geen tijd kwijt aan het bezoek van een reguliere vestiging.
  • Eén telefoontje is voldoende: binnen korte tijd ben je weer op weg.
  • Rijdt jouw voertuig niet meer, dan komen we op locatie.