Grondverzet

Wie aan Profile denkt, denkt direct aan banden. Wist u dat we ook expert zijn op het gebied van grondverzetbanden? De machines rijden in die sector vaak op ruw terrein, dus specialistisch onderhoud en robuuste banden zijn juist daar onmisbaar. Bij Profile hebben we die combinatie in huis. Dat is goed nieuws voor u, want stilstaand materieel levert niets op. Als het aan ons ligt, is dat dan ook verleden tijd. We voorzien u van advies, gedegen onderhoud en maken de gegevens over uw materieel 24/7 voor u beschikbaar in Tymacon®.

We hebben een groot netwerk met mobiele service units, die u ter plekke bedienen. Dankzij onze merkonafhankelijke positie kennen we de complete markt en stellen we uw ideale bandencombinatie voor. Door die kennis is uw besparing altijd ons uitgangspunt. Bent u op zoek naar een expert op het gebied van grondverzet? Wilt u nooit meer stilstaan? Neem dan contact met ons op!

Grondverzet diensten

  • Mobiele service units

Onze mobiele service units verzorgen onderhoud ter plaatse. Heeft uw voertuig een reparatie nodig? Dan voeren we die, indien mogelijk, meteen uit. Lees hier meer over onze mobiele service units.

  • Grondverzetbanden

Bij voertuigen voor grondverzet draait het allemaal om draagvermogen, rijcomfort, stabiliteit en tractie op verschillende ondergronden. Lees hier meer over grondverzetbanden.

Bandenmerken Grondverzet

Profile is niet gebonden aan bepaalde merken. Bent u op zoek naar banden voor shovels, laadschoppen, telescoopkranen of dumpers, dan hebt u bij ons enorm veel keuze. Bij Profile geldt: uw besparing is onze missie. Met dat uitgangspunt helpen we u kiezen. Door onze merkonafhankelijkheid hebben we verstand van alle bandenmerken. We volgen de ontwikkelingen van fabrikanten over de volle breedte op de voet. Het maakt ons tot wie we zijn: marktleider en hyperspecialist in banden voor grondverzet.