Grondverzetbanden

Uw specialist rondom grondverzetbanden

Grondverzetbedrijven hebben veel verschillende machines nodig om hun werk goed te doen. Shovels, laadschoppen en graders, maar ook telescoopkranen en knikbestuurde of getrokken dumpers. Het zijn krachtpatsers die werken in zware omstandigheden. Zo breed als de range aan voertuigen in de grondverzetsector, zo diepgravend is onze kennis als het aankomt op uw banden én onderhoud. Klopt u aan bij Profile, dan komt u binnen bij de expert.

Wat is de focus van Profile bij grondverzetbanden?

Bij voertuigen voor grondverzet draait het allemaal om draagvermogen, rijcomfort, stabiliteit en tractie op verschillende ondergronden. De banden moeten tegen een stootje kunnen, want ze draaien en keren op ruw terrein en rijden vaak met zware belading. Dat vraagt om robuuste en slijtvaste banden. Bij ieder type machine moeten de banden voldoen aan specifieke kenmerken. Daarom denken wij graag actief met u mee over bandenkeuze en -onderhoud.

Zit ik bij Profile vast aan bepaalde merken?

Nee, Profile is merkonafhankelijk. Op die manier bieden wij altijd de beste keuze!

Bandenmerken Grondverzet

Profile is niet gebonden aan bepaalde merken. Bent u op zoek naar banden voor shovels, laadschoppen, telescoopkranen of dumpers, dan hebt u bij ons enorm veel keuze. Bij Profile geldt: uw besparing is onze missie. Met dat uitgangspunt helpen we u kiezen.

Door onze merkonafhankelijkheid hebben we verstand van alle bandenmerken. We volgen de ontwikkelingen van fabrikanten over de volle breedte op de voet. Het maakt ons tot wie we zijn: marktleider en hyperspecialist in banden voor grondverzet.