Over Profile

Profile, wie zijn we?

Profile is de grootste en snelst groeiende onafhankelijke specialist in banden en velgen van België. De organisatie bestaat uit zelfstandige ondernemers: mensen die van nature net iets harder lopen voor jou.

Banden

Profile is hyperspecialist in banden voor alle soorten voertuigen. Wij bieden je een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden. Het hyperspecialisme schuilt echter vooral in onze hoogwaardige bandenservice, ons vakmanschap en onze klantenservice.

Daarnaast maken wij ons sterk voor innovatie. Dit uit zich in een continue investering in de ontwikkeling van banden en de bijbehorende service. Ons bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt de organisatie uniek. Profile heeft daarnaast niet enkel oog voor jouw belangen, maar ook voor het milieu.

Velgen

Door een set lichtmetalen velgen geef je je auto een persoonlijke uitstraling. Juist daarom voorzien veel fabrikanten hun topmodellen al in de fabriek van lichtmetalen velgen. Bovendien worden de rijprestaties van je wagen aanzienlijk verbeterd met lichtmetalen velgen. In vergelijking met stalen velgen zijn ze een stuk lichter en door hun samenstelling en styling voeren ze de warmte van je banden en remsysteem beter af. Voor een mooie set lichtmetalen velgen ben je bij Profile aan het juiste adres.

Auto-onderhoud

Ook voor auto-onderhoud kan je bij Profile terecht. Verschillende vestigingen voorzien onze klanten in een compleet service- en dienstenpakket.

Online banden kopen

Via onze webshop kunt u online banden en velgen bestellen of een afspraak inplannen voor onderhoud en montage.

Missie visie en strategie

Profile is een formulebedrijf van Profile International. Deze merkonafhankelijke automotive holding heeft een missie en een visie: onze klanten probleemloos mobiel houden. Dat is wat ons beweegt, het inspireert ons.

Profile ontzorgt klanten met eigentijds en merkonafhankelijk advies over banden, velgen en auto-onderhoud. Wij zijn groot geworden door dit advies snel om te zetten in slimme services. Zo kan je als klant weer snel en veilig op weg.

Sinds de oprichting in 1989 is excellente service ons speerpunt. Of je nu komt met je personen- of bestelwagen of met je recreatie- of bedrijfsvoertuig, onze service is erop ingericht. Daarbij willen we jouw verwachting continu overtreffen. Dit is mogelijk dankzij onze investering in de allerbeste systemen. Die maken de relatie met onze klanten en fabrikanten duurzaam en efficiënt.

Excellente service & systemen

Bij Profile geloven we zeer sterk in de kracht van excellente service & systemen. We integreren met klanten en fabrikanten om u als berijder te voorzien van de beste maatwerkoplossingen. Toch zijn én blijven we merkonafhankelijk. Wij zijn ongebonden. Wij houden onze handen vrij om snel, flexibel en professioneel onze activiteiten te kunnen exploiteren. Dit maakt ons uniek.

De markt en de wetgeving in de automotive-branche verandert snel. Als pionier in de automotive wil Profile International kansen waarborgen in een snel veranderende markt. Wij blijven onze activiteiten in Europa verbreden en uitbreiden. Wij geloven in de kracht van internet en van de nieuwe 24/7 economie. Het scherpt onze zin om nog betere producten en diensten te ontwikkelen voor consumenten en fleetowners. Wij gaan voortvarend aan de slag om de verwachting van onze bestaande en nieuwe klanten te overtreffen. Wij hebben er veel zin in.

Continnovatie

Wij blijven gestalte geven aan onze pioniersrol. Om onze toegevoegde waarde in de markt te versterken, blijven we bij Profile innoveren. Wij noemen het continnovatie: permanent innoveren.

Onze mensen realiseren zich dat excellente service het best gewaarborgd is bij permanente innovatie en permanente verbetering van bedrijfsprocessen. Ondernemers die geloven in de kracht van excellente service, excellente systemen en permanente innovatie, sluiten zich aan bij Profile. Het zijn deze ondernemers die het succes van onze formule bepalen. Iedere zelfstandig ondernemer is hoogstpersoonlijk betrokken bij zijn klanten en hun mobiliteit. Dat voelt zeer authentiek.