Snel én eenvoudig een afspraak maken. Wees de drukte voor!

Profile-1240-x-948.png

Plan online jouw afspraak

  • Plan eenvoudig online
  • Binnen 3 minuten jouw afspraak
  • Altijd een Profile in de buurt
  • Altijd garantie op onderhoud
bandenwissel_P3050814_RETOUCHE.jpg

Profilers zijn altijd snel en vakkundig!

We komen direct in actie op het moment dat het ertoe doet, net als andere professionele hulpverleners zoals de brandweer en de reddingsbrigade. De vrachtwagen met versproducten die we bij pech snel weer op weg helpen. De moeder en dochter die niet lang stilstaan met een lekke band, waardoor ze alsnog op tijd op het examen is. Of
Adamo die toch voor 20.000 fans verschijnt, omdat we zijn auto snel konden repareren. Waar kunnen we jou snel mee helpen?

bpost.jpg

Leasemaatschappijen en Bpost kiezen voor Profile.

Daar zijn we natuurlijk behoorlijk trots op! Grote leasemaatschappijen gaan voor banden en onderhoud naar Profile. Bpost vertrouwt al meer dan 5 jaar op Profile voor banden en alles wat daarbij hoort. Niet alleen voor hun auto’s maar ook voor hun vrachtauto’s. En dat wil heel wat zeggen, want ze verwachten het beste vakmanschap en snelle service. Leuk om te weten toch! Dat maakt het nog makkelijker om ook voor Profile te kiezen

Plan online jouw afspraak

  • Plan eenvoudig online
  • Binnen 3 minuten jouw afspraak
  • Altijd een Profile in de buurt
  • Altijd garantie op onderhoud
bandenwissel_P3050011_RETOUCHE2.jpg

We staan klaar om snel je banden te wisselen!

Een bandenwissel voor een volledige set kost bij Profile slechts 39.- als de banden al op de velgen zitten. Als je de drukte voor wilt zijn, kun je het beste een afspraak inplannen vóór het wisselseizoen (maart/april en oktober/november). En heeft jouw auto ook een onderhoudsbeurt nodig, dan kunnen we deze combineren met de bandenwissel. Dat bespaart een hoop tijd.

Neem contact op met jouw Profile in de buurt voor de prijs van het wisselen van banden bij volledige demontage, balanceren en montage.