Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Winterbanden BMW

BMW winterbanden en BMW velgen bij Profile

Bij Profile kun je terecht voor alle soorten winterbanden, zomerbanden en 4-seizoenenbanden voor jouw BMW. Denk hierbij aan autobanden voor bijvoorbeeld de BMW 1-serie, BMW 3-serie, BMW 5-serie of BMW 7-serie.

Winterbanden BMW

Winterbanden verhogen de veiligheid op de weg in de winter. Bij temperaturen onder de 7 graden Celsius en bij sneeuw, hagel of regen bieden de banden meer grip. Door de band- en rubbersamenstelling heb je met winterbanden in de winter meer grip dan met zomerbanden. Dit betekent een kortere remweg en meer grip. Voor iedere BMW hebben wij bij Profile de geschikte winterband in ons assortiment. Hierbij realiseren wij ons als bandenspecialist dat iedere BMW anders is. Winterbanden voor alle BMW's zoek je via onze winterbandenpagina. Vul hierbij jouw kenteken in om de juiste bandenmaat en geschikte autoband te vinden. Vervolgens kun je de banden online kopen en ze laten monteren in onze Profile vestiging.

Onderhoud voor jouw BMW

BMW velgen

Ben je op zoek naar geschikte velgen voor jouw BMW? Wil je je auto een nieuw uiterlijk geven? Dan ben je bij Profile aan het juiste adres. Wij hebben voor iedere BMW een mooie velg. Denk hierbij vooral aan lichtmetalen velgen. Maar we hebben ook stalen velgen voor alle BMW's. Op onze velgenpagina kun je je kenteken invullen. De website zoekt dan de velgen die passen op het voertuig. Vervolgens kun je de velgen voor jouw BMW eenvoudig online kopen, eventueel ook met nieuwe banden. Wij monteren ze in onze vestiging. Zo heb je altijd de geschikte velg op jouw BMW zitten!