Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Winterbanden Audi

Audi winterbanden en Audi velgen bij Profile

Bij Profile kun je terecht voor alle soorten winterbanden, zomerbanden en 4-seizoenenbanden voor jouw Audi. Denk hierbij aan autobanden voor bijvoorbeeld de Audi A1, Audi A3, Audi A4 of Audi A6.

Winterbanden Audi

Winterbanden verhogen de veiligheid op de weg in de winter. Bij temperaturen onder de 7 graden Celsius en bij sneeuw, hagel of regen bieden de banden meer grip. Door de band- en rubbersamenstelling heb je met winterbanden in de winter meer grip dan met zomerbanden. Dit betekent een kortere remweg en meer grip. Voor iedere Audi hebben wij bij Profile de geschikte winterband in ons assortiment. Hierbij realiseren wij ons als bandenspecialist dat iedere Audi anders is. Winterbanden voor alle Audi's zoek je via onze winterbandenpagina. Vul hierbij jouw kenteken in om de juiste bandenmaat en geschikte autoband te vinden. Vervolgens kun je de banden online kopen en ze laten monteren in onze Profile vestiging.

Onderhoud voor jouw Audi

Audi velgen

Ben je op zoek naar geschikte velgen voor jouw Audi? Ben je fan van Audi en wil je je auto een nieuw uiterlijk geven? Dan ben je bij Profile aan het juiste adres. Wij hebben voor iedere Audi een mooie velg. Denk hierbij vooral aan lichtmetalen velgen. Maar we hebben ook stalen velgen voor alle Audi's. Op onze velgenpagina kun je je kenteken invullen. De website zoekt dan de velgen die passen op het voertuig. Vervolgens kun je de velgen voor jouw Audi eenvoudig online kopen, eventueel ook met nieuwe banden. Wij monteren ze in onze vestiging. Zo heb je altijd de geschikte velg op jouw Audi zitten!