Profile Tyrecenter Raymackers, Sint-Truiden (Zepperen)

Contact Profile Tyrecenter Raymackers, Sint-Truiden (Zepperen)

8.6 Lees onze beoordelingen

Contacteer Profile Tyrecenter Raymackers, Sint-Truiden (Zepperen)

Licenseplate be

Openingsuren

maandag 08.30 - 12.00
13.00 - 18.00
dinsdag 07.30 - 12.00
13.00 - 18.00
woensdag 07.30 - 12.00
13.00 - 18.00
donderdag 07.30 - 12.00
13.00 - 18.00
vrijdag 07.30 - 12.00
13.00 - 18.00
zaterdag 08.00 - 12.00
zondag gesloten

14 reviews over Profile Tyrecenter Raymackers, Sint-Truiden (Zepperen)

8.6

14 Reviews

10

Na een annulatie van de eerste bestelling (wegens ongeval en nog niet beslist of de terreinwagen al dan niet verkocht zou worden) ben ik opnieuw zeer vriendelijk ontvangen en zoals beloofd werd ik gebeld wanneer de banden binnen waren ( dag na bestelling) Afronding binnen de drie werkdagen. Alles vlot verlopen! Dit alles in de vestiging te Tienen , in het keuzemenu Vestiging komt deze niet voor, vandaar Sint Truiden geselecteerd

09 oktober 2017 bij Profile Tyrecenter Raymackers, Sint-Truiden (Zepperen)
10

SNEL EN PROFESSIONEEL GEHOLPEN

18 december 2016 bij Profile Tyrecenter Raymackers, Sint-Truiden (Zepperen)
9

snel en professioneel geholpen

18 december 2016 bij Profile Tyrecenter Raymackers, Sint-Truiden (Zepperen)

Profile Tyrecenter Raymackers Sint-Truiden

Profile Tyrecenter Raymackers te Zepperen, Sint-Truiden maakt deel uit van het grootste en snelst groeiende netwerk van bandenspecialisten in banden en velgen van België. De organisatie van Profile Tyrecenter bestaat uit zelfstandige ondernemers: mensen die van nature net iets harder lopen voor je.

Banden

Profile Tyrecenter Raymackers is hyperspecialist in banden voor alle soorten voertuigen. Wij bieden u een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden. Het hyperspecialisme schuilt echter vooral in onze hoogwaardige bandenservice, ons vakmanschap en onze klantenservice. Daarnaast maken wij ons sterk voor innovatie. Dit uit zich in een continue investering in de ontwikkeling van banden en de bijbehorende service. Ons bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt de organisatie uniek. Profile Tyrecenter Raymackers heeft daarnaast niet enkel oog voor jouw belangen, maar ook voor het milieu. 

Velgen

Door een set lichtmetalen velgen geef je je auto een persoonlijke uitstraling. Juist daarom voorzien veel fabrikanten hun topmodellen al in de fabriek van lichtmetalen velgen. Bovendien worden de rijprestaties van je auto aanzienlijk verbeterd met lichtmetalen velgen. In vergelijking met stalen velgen zijn ze een stuk lichter en door hun samenstelling en styling voeren ze de warmte van je banden en remsysteem beter af. Voor een mooie set lichtmetalen velgen ben je bij Profile Tyrecenter Raymackers aan het juiste adres.

Auto-onderhoud

Ook voor auto-onderhoud kan je bij Profile Tyrecenter Raymackers terecht. Verschillende vestigingen voorzien klanten in een compleet service- en dienstenpakket.

Via onze webshop kan je online banden en velgen bestellen of een afspraak inplannen voor onderhoud en montage. 

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Diensten
  • Basisbeurt
  • Bandenwissel
  • Zomerbanden
  • Winterbanden
  • Onderhoudsbeurt
  • Klein onderhoud
  • Groot onderhoud
  • Uitlijnen
  • Carcheck
  • Overig
Terug naar boven