Profile Tyrecenter VR Kontich

Contact Profile Tyrecenter VR Kontich

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

8.4

Profile Tyrecenter VR Kontich

Contacteer Profile Tyrecenter VR Kontich

Openingsuren

maandag 08.30 - 12.00
13.00 - 18.00
dinsdag 08.30 - 12.00
13.00 - 18.00
woensdag 08.30 - 12.00
13.00 - 18.00
donderdag 08.30 - 12.00
13.00 - 18.00
vrijdag 08.30 - 12.00
13.00 - 18.00
zaterdag 09.00 - 13.00
zondag gesloten

Profile Tyrecenter VR Kontich

Profile Tyrecenter VR in Kontich maakt deel uit van het grootste en snelst groeiende netwerk van bandenspecialisten in banden en velgen van België. De organisatie van Profile Tyrecenter bestaat uit zelfstandige ondernemers: mensen die van nature net iets harder lopen voor je.

Banden

Profile Tyrecenter VR is hyperspecialist in banden voor alle soorten voertuigen. Wij bieden u een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden. Het hyperspecialisme schuilt echter vooral in onze hoogwaardige bandenservice, ons vakmanschap en onze klantenservice. Daarnaast maken wij ons sterk voor innovatie. Dit uit zich in een continue investering in de ontwikkeling van banden en de bijbehorende service. Ons bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt de organisatie uniek. Profile Tyrecenter VR heeft daarnaast niet enkel oog voor jouw belangen, maar ook voor het milieu. 

Expert in motorbanden

Naast de grote kennis van autobanden is Profile Tyrecenter VR ook gespecialiseerd in moto's op alle gebieden. Van gebruik op straat tot gebruik op circuit, niets is ons onbekend. Deze professionele kennis over moto's en motorbanden hebben we door jarenlange ervaring opgebouwd. Heb je advies nodig, of zijn je motorbanden toe aan vervanging? Wij helpen je graag verder!

Bij vervanging wordt de motorband ter plaatse gedemonteerd en vervangen door een nieuwe motorband. Klaar terwijl je erop wacht met een heerlijke tas koffie in onze aangename wachtruimte. Profile Tyrecenter VR heeft steeds een ruim assortiment motorbanden op voorraad, dus kom gerust eens een kijkje nemen.

 

Velgen

Door een set lichtmetalen velgen geef je je auto een persoonlijke uitstraling. Juist daarom voorzien veel fabrikanten hun topmodellen al in de fabriek van lichtmetalen velgen. Bovendien worden de rijprestaties van je auto aanzienlijk verbeterd met lichtmetalen velgen. In vergelijking met stalen velgen zijn ze een stuk lichter en door hun samenstelling en styling voeren ze de warmte van je banden en remsysteem beter af. Voor een mooie set lichtmetalen velgen ben je bij Profile Tyrecenter VR aan het juiste adres.

Velg beschadigd?

Is je velg beschadigd, ingedeukt of kromgetrokken? Geen zorgen, bij Profile Tyrecenter VR weten we daar prima raad mee! Je kan je velgen bij ons laten nakijken op eventuele beschadigingen. Wij hebben al jarenlange ervaring in het rechten, lassen en reviseren van beschadigde velgen. Na deze behandeling zien ze er precies terug nieuw uit. Interesse? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier op deze pagina.

Hieronder vind je alvast enkele voorbeelden van knappe herstellingen:

VOOR                                                       NA

  

 

VOOR                                                       NA

  

Professionele reiniging van je wagen

Bij Profile Tyrecenter VR voorzien wij ook in een professionele reiniging van je wagen (car cleaning). Met professionele producten zorgen wij ervoor dat je wagen precies net uit de showroom komt gereden! Hier alvast enkele voorbeelden:

 ?

 

Interesse? Neem gerust even contact met ons op.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Diensten
  • Bandenreparatie
  • Bandenwissel
  • 4-seizoenenband
  • Zomerbanden
  • Winterbanden
  • Uitlijnen
  • Overig
Terug naar boven