Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile_APK_2023-03-29-095838_uspx.jpg

Eerlijke én snelle prekeuring

Prekeuring. Kom voor je verplichte autokeuring naar Profile. En als je het combineert met een groot onderhoud is de keuring zelfs gratis.

Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig.

Wil je een grondige prekeuring bij Profile?

Verrassend voordelig: vanaf € 39,50. Vul je kenteken in om meteen een afspraak te maken.

Waarom een grondige prekeuring?

Afhankelijk van de leeftijd van jouw auto moet je jouw auto laten keuren. Door deze wettelijk verplichte keuring wordt voorkomen dat onveilige auto's, motoren en andere voertuigen deelnemen aan het verkeer. De keuring voorkomt dus veel gevaarlijke situaties. Bij deze veiligheidscontrole kijken we bijvoorbeeld naar de verlichting van jouw voertuig. Maar ook voertuigen die te veel schadelijk stoffen uitstoten komen niet door de keuring en worden dus afgekeurd. Kortom, de keuring zorgt voor meer veiligheid en heeft ook positieve gevolgen voor het milieu.

Je kan bij Profile al een grondige controle laten uitvoeren vanaf € 39,50. Maak snel een afspraak.
Profile_accu_test.jpg

Slim. Combineer je onderhoudsbeurt met een grondige controle

Een grondige prekeuring en een onderhoudsbeurt zijn twee verschillende dingen. Maar je kunt ze bij Profile wel combineren in één afspraak. Dat scheelt een hoop tijd. En als we meteen onderdelen vervangen of repareren kom je makkelijker door de keuring.

De 3 voordelen van een prekeuring bij Profile

Altijd in de buurt

Erkende controleur

Voor alle auto’s, dus ook elektrische

Profile_APK_checklist.jpg

Prekeuring checklist

Bij Profile doen we een standaardcontrole volgens de wettelijke voorschriften voor de Belgische autokeuring. Wil je precies weten naar welke onderdelen we kijken? We hebben alle keuringseisen en controlepunten voor je op een rij gezet.

Hoe vaak moet mijn auto gekeurd worden?

Je moet met jouw auto naar de technische keuring vanaf 2 maanden vóór de datum waarop je voertuig 4 jaar oud wordt, te rekenen vanaf de eerste inverkeerstelling. Daarna moet jouw voertuig jaarlijks gekeurd worden, binnen de 2 maanden vóór het verstrijken van jouw laatst afgeleverde keuringsbewijs.

Veelgestelde vragen over de grondige prekeuring

Wil je meer weten over de prekeuring? Bijvoorbeeld wat we doen bij een grondige controle voordat je naar de keuring gaat? Kijk dan even naar onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

Wil je een grondige prekeuring bij Profile?

Verrassend voordelig: vanaf € 39,50. Vul je kenteken in om meteen een afspraak te maken.