Michelin Energy Saver

Zoek hier je bandenmaat

Michelin Energy Saver is de beste band uit het assortiment groene banden van Michelin. Deze zuinige en veilige band is geschikt voor allerlei personenwagens, zoals coupés, sedans en zelfs auto's uit de middenklasse.

Michelin Energy Saver is door en door groen. De nieuwe rubbersamenstelling op basis van silica, die de zwarte koolstof in het loopvlak van de band vervangt, maakt de band uiterst zuinig. In overeenstemming met zijn naam 'Energy Saver' verbruikt deze Michelin in het bijzonder minder brandstof en bespaart hij tot 80 liter brandstof. De Durable Security Compound (DSC) verhoogt de veiligheid in natte omstandigheden door de stijfheid van de band te verbeteren, en bijgevolg remmen in natte omstandigheden mogelijk te maken. De remafstand zou op natte wegen 3 meter korter zijn. Daarbij komt nog de levensduur van de band; die zou 6000 mijl langer meegaan dan andere banden in deze klasse, wat van deze Michelin één van de duurzaamste banden uit de industrie maakt. Deze lange levensduur wordt gerealiseerd door de bestanddelen van het loopvlak van de band, de perfecte regeling van de consistentie van het mengsel en moleculaire interactie. Dit nieuwe mengproces verbetert de prestaties van silica in de rubbersamenstelling en verlengt als gevolg daarvan de levensduur van het loopvlak, zelfs na een lange periode van rijprestaties op hoofdwegen.

Michelin Energy Saver is intelligent, duurzaam en groen. Het is echt de beste band voor wie oog heeft voor het brandstofverbruik en duurzaamheid.

Opvallende kenmerken van Michelin Energy Saver:

  • Groene band die 80 liter brandstof bespaart
  • Durable Security Compound (DSC) verbetert het remvermogen in natte omstandigheden
  • Gaat 6000 mijl langer mee dan andere banden
  • Een langere levensduur wordt mogelijk gemaakt door de regeling van het loopvlakmengsel
  • Geschikt voor alle soorten personenwagens
Terug naar boven