Profile super actie! 25euro bol.com tegoed bij aankoop van Michelin zomer/allseason banden.

Actie geldig vanaf  15 april tot en met 5 mei 2019 of tot einde voorraad.

Vind hier je Michelin banden!

 

Veilig in het verkeer dankzij Michelin zomer- en allseason banden!

Koop je Michelin zomerbanden of all season banden online in de Profile webshop. Boek vervolgens direct je afspraak voor montage van de Michelin banden bij jouw Profile vestiging. Vanaf 15 april kan je als particuliere klant bij Profile genieten van de actie van Michelin. Dankzij deze actie krijg je als klant een tegoed van 25euro van bol.com bij aankoop van min. 2 zomer- en allseason banden!
Let wel op! Deze actie is geldig op zomerbanden en allseason banden in alle maten. Om te vermijden dat onze voorraad banden in no-time de deur uitvliegen hebben we ervoor gekozen om een maximum aantal banden in te stellen van 4 banden per klant. Op die manier kan iedereen genieten van deze actie. 1 deelname per klant.

Ben je benieuwd wat de voordelen zijn van Michelin? Vind hier meer info over alle banden van Michelin!

Het voordeel voor jou als klant?

Vanaf 15 april kan je als particuliere klant bij Profile genieten van de actie van Michelin. Dankzij deze actie krijg je als klant een tegoed van 25euro van bol.com bij aankop van min. 2 Michelin zomer - of allseasonbanden. Of je nu online koopt of in de vestiging maakt geen verschil. Nadien surf je naar profilecadeau.be/nl om je factuur te uploaden en je tegoed aan te vragen. Binnen max. 2 weken ontvang je je tegoed in je mailbox. Wees er snel bij, en koop je Michelin banden aan voor 5 mei om van deze actie te kunnen genieten!

Surf naar profilecadeau.be/nl om je factuur te uploaden. Binnen max. 2 weken ontvang je je tegoed van bol.com in je mailbox! Max. 1 deelnamer per klant (nummerplaat).

Actie geldig van 15 april tot 5 mei of tot einde voorraad.

Vind hier je Michelin banden!

 

Alles over acties

Nieuwsbrief Profile

Blijf op de hoogte van alles

Schrijf je in net als 90.000 andere slimme auto eigenaren

Terug naar boven