Profile super actie! Tot €60 tegoed bij Coolblue bij aankoop van Michelin winter/allseason banden.

Actie geldig vanaf 1 december tot en met 31 december 2018 of tot einde voorraad.

Vind hier je Michelin banden!

 

Veilig in het verkeer dankzij Michelin winter en allseason banden!

Koop je Michelin winterbanden of all season banden online in de Profile webshop. Boek vervolgens direct je afspraak voor montage van de Michelin banden bij jouw Profile vestiging. Vanaf 1 december kan je als particuliere klant bij Profile genieten van de actie van Michelin. Dankzij deze actie krijg je als klant tot €60 in de vorm van een kortingscode van Coolblue.
Let wel op! Deze actie is geldig op winterbanden en allseason banden in alle maten. Om te vermijden dat onze voorraad banden in no-time de deur uitvliegen hebben we ervoor gekozen om een maximum aantal banden in te stellen van 4 banden per klant. Op die manier kan iedereen genieten van deze actie.

Ben je benieuwd wat de voordelen zijn van Michelin? Vind hier meer info over alle banden van Michelin!

Het voordeel voor jou als klant?

Vanaf 1 december kan je als particuliere klant bij Profile genieten van de actie van Michelin. Dankzij deze actie krijg je als klant tot €60 in de vorm van een kortingscode van Coolblue. Of je nu online koopt of in de vestiging maakt geen verschil. Je stuurt simpel een foto van je factuur naar marketing@profile.be, en wij antwoorden op je mail met de kortingscode van Coolblue. Wees er snel bij, want deze actie zal duren tot en met 31 december! (of einde voorraad)

  • Op banden tot en met 15": krijg je als klant een Coolblue kortingscode van €5 per band.
  • Op banden van 16" of 17" krijg je als klant een Coolblue kortingscode van €10 per band.
  • Op banden vanaf 17" en groter krijg je als klant een Coolblue kortingscode van €15 per band.

Claim je kortingscode door een mail te sturen naar marketing@profile.be met een foto van je factuur- en wij sturen je per mail de Coolblue kortingscode toe!

Actie geldig van 1 december tot 31 december of tot einde voorraad.

Vind hier je Michelin banden!

Terug naar boven