Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Het regent banden bij Profile

Tot 19 december geven we 30 sets Uniroyal- banden weg

We zitten weer volop in het regenseizoen. Zorg dat je goed voorbereid bent op al die buien en plassen. Profile wil dat je veilig de weg opgaat. Daarom maak je van 24 november t/m 19 december kans op een van de 30 sets ‘Uniroyal RainExpert 5’-banden. Inclusief monteren en uitlijnen. Doe snel mee zodat je aquaplaning voorkomt en de hele winter veel rijplezier hebt.

Win 1 van de 30 sets ‘Uniroyal RainExpert 5’- banden bij Profile

Niemand houdt van regen. Maar de ‘RainExpert 5’-banden van Uniroyal wel! Hoe nat het ook is, de banden brengen je veilig op je bestemming. Zonder aquaplaning! De banden staan garant voor veel rijcomfort en lang rijplezier. De ‘Uniroyal RainExpert 5’-banden maken namelijk minder geluid en gaan heel lang mee. Vul vóór 19 december 2022 het deelnameformulier in en wie weet regent het bij jou straks ook Uniroyal-banden.

*Laadt het formulier hieronder niet? Accepteer dan eerst onze cookies.

Vul het formulier in en speel de hele maand mee!

  • Maak kans op ‘RainExpert 5’-banden van Uniroyal
  • Van 24 november t/m 19 december
  • Inclusief monteren en balanceren
  • Als je hebt gewonnen, krijg je persoonlijk bericht
  • Eén keer aanmelden, de hele maand meespelen