Veilig de baan op dankzij de Hankook cashback actie

Vertrek veilig op reis naar je zomerbestemming met Hankook banden!

Vanaf woensdag 1 augustus kan je als particuliere klant bij Profile genieten van de actie van Hankook. Dankzij de actie krijg je bij de aankoop van 2 Hankook banden €25 cashback en bij de aankoop van 4 Hankook banden €50 cashback. Let wel op! Deze actie is enkel geldig op Hankook zomer- of allseasonbanden van 15" tot en met 18" groot.

Om te vermijden dat onze voorraad banden in no-time de deur uitvliegen hebben we ervoor gekozen om een maximum aantal banden in te stellen van 4 banden per klant. Op die manier kan iedereen genieten van deze Hankook actie.

Het voordeel voor jou als klant?

Deze korting krijg je als klant zo op je factuur. Wees er snel bij, want deze actie zal duren tot en met 31 augustus!
Er zijn 3 manieren om als klant je korting op factuur te ontvangen: 

1. Je koopt in de vestiging: De korting per Hankook zomer/ allseasonband wordt vermeld en in mindering gebracht op je factuur.
2. Je koopt via de webshop en betaalt in de vestiging: Idem punt 1: Je krijgt je korting per Hankook zomer/ allseasonband vermeld en in mindering gebracht op je factuur.
3. Je koopt en betaalt via de webshop je banden met de cashback al in mindering. Vervolgens kom je naar de vestiging voor de montage van je banden en krijg je een kopie van de reeds betaalde factuur waarop de korting vermeld staat.

Waar wacht je nog op?  Vind hier jouw Hankook banden!

Vind hier jouw Hankook banden!

Veilig online winkelen met BeCommerce!
Terug naar boven