Profile super actie! 25% korting op alle Goodyear all-seasonbanden.

Actie geldig tot en met 24 oktober wegens einde voorraad.

Vind hier je Goodyear banden!

 

Veilig in het verkeer dankzij Goodyear banden!

Vanaf 1 oktober kan je als particuliere klant bij Profile genieten van de actie van Goodyear. Dankzij deze actie krijg je als klant 25% korting per band bij de aankoop van Goodyear all-seasonbanden. Deze korting krijg je direct verrekend op je factuur.

Let wel op! Deze actie is geldig op Goodyear all-seasonbanden in alle maten. Om te vermijden dat onze voorraad banden in no-time de deur uitvliegen hebben we ervoor gekozen om een maximum aantal banden in te stellen van 12 banden per klant. Op die manier kan iedereen genieten van deze actie.

 

Het voordeel voor jou als klant?

Deze korting krijg je als klant zo op je factuur. Wees er snel bij, want deze actie zal duren tot en met 31 oktober! (of einde voorraad)
Er zijn 3 manieren om als klant je korting op factuur te ontvangen:

1. Je koopt in de vestiging: De korting per Goodyear all-seasonband wordt vermeld en in mindering gebracht op je factuur.
2. Je koopt via de webshop en betaalt in de vestiging: Idem punt 1: Je krijgt je korting per Goodyear all-seasonband vermeld en in mindering gebracht op je factuur.
3. Je koopt en betaalt via de webshop je banden met de korting al in mindering. Vervolgens kom je naar de vestiging voor de montage van je banden en krijg je een kopie van de reeds betaalde factuur waarop de korting vermeld staat.

Actie stopgezet op 24 oktober 2018 wegens einde voorraad.

Vind hier je Goodyear banden!

Terug naar boven