Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Coronavirus

Maatregelen coronavirus (COVID-19)

Alles wat u juist nú moet weten

Profile, helder in bijzondere tijden

Vanaf 11.05 zijn onze vestigingen terug open voor publiek. Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk tegen te gaan, hebben onze vestigingen ook de nodige maatregelen getroffen. Zo doen wij er alles aan om de social-distancing- en hygiënemaatregelen na te leven in onze vestigingen. Deze maatregelen zullen ook ter plaatse duidelijk gecommuniceerd worden. Wij rekenen er dan ook op dat u als klant deze maatregelen nauw opvolgt bij uw bezoek aan onze vestigingen.

Voor België en voor u

Met 2.000 Profilers staan we paraat om het transport van noodzakelijke goederen en hulpdiensten mobiel en op de weg te houden. Uiteraard staan we ook voor u klaar. We handelen daarbij altijd in raad, daad en service volgens de vastgestelde richtlijnen van de overheid. Dus staat de veiligheid van ons allemaal voorop.

Werken op afspraak

Ook al kan u vanaf 11.05 gewoon langs gaan bij onze vestigingen, raden wij toch aan om zoveel mogelijk op afspraak te werken. Op die manier vermijden we lange wachttijden in de vestiging en kunnen wij garanderen dat onze service vlot en veilig verloopt. Een afspraak maken kan via onze online planner.

Altijd welkom bij Profile

Het zijn bijzondere tijden. Tijden waarin we klaar staan om u te helpen. Mocht u vragen hebben, dan kan u altijd terecht bij uw eigen Profile-vestiging of een vestiging in de buurt.