Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Coronavirus

Maatregelen coronavirus (COVID-19)

Alles wat u juist nú moet weten

Profile, helder in bijzondere tijden

Als gevolg van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken zijn onze vestigingen gesloten voor het publiek.

Echter, het is en blijft noodzakelijk dat België mobiel blijft. Dat de noodzakelijke bevoorrading (logistiek) doorgaat en hulpverlening plaats kan vinden. Wij staan paraat.

Pechservice gaat onverminderd door

Onze pechservice voor car en truck staat 24/7 voor u klaar. Voor dringende reparaties en pechgevallen (lekke of beschadigde band) kunt u dus een beroep op ons blijven doen. Op locatie, óf in onze vestigingen. Neem vooraf altijd even telefonisch contact op. Mocht een vestiging gesloten zijn, dan helpen we u graag bij een vestiging in de buurt.

We volgen daarbij de richtlijnen van de overheid: contactloos begroeten, onderling en met onze klanten. We bewaren 1.5 meter afstand en we hebben extra aandacht voor het naleven van de hygiëne procedures.