Nomineer ons tot beste bandenwebshop van België!

Als Belgische webwinkel komen we dit jaar voor het eerst in aanmerking voor een Publieksprijs van de BeCommerce Awards in de categorie 'Car&Accessories' (Auto&Toebehoren). Om deze te winnen, worden we beoordeeld door onze klanten.

Als online shopper kan je dus jouw mening geven over je ervaringen met onze webwinkel, www.profile.be. Je geeft in de online enquete antwoord op vragen over onder meer de kwaliteit van onze producten, de prijs van onze producten, de overzichtelijkheid en diversiteit van ons productaanbod, onze service en de gebruiksvriendelijkheid van onze webwinkel. Jouw oordeel en dat van vele duizenden andere consumenten bepaalt welke webwinkel een BeCommerce Award wint.Je kan tussen 25 april en 13 mei 2016 je favoriete webwinkel beoordelen en ons een rapportcijfer geven. Als onze webwinkel de beste rapportcijfers haalt (minimaal 75 beoordelingen), dan winnen we de publieksprijs in onze categorie 'Car&Accessories' (Auto&Toebehoren). 

Wij hechten erg veel waarde aan de band die jij met Profile Tyrecenter hebt.

Jouw mening en ervaringen zijn voor ons daarom erg waardevol. Met jouw feedback kunnen wij onze service en onze Profile Tyrecenter vestigingen verder verbeteren.

Wacht dus niet langer en bezorg ons jouw beoordeling!

We zijn je alvast erg dankbaar.

Terug naar boven