Michelin Pilot Alpin 5

Michelin Pilot Alpin 5
Bekijk bandenmaten
Winterbanden

Description

Waarom de Pilot Alpin 5?

De Pilot Alpin 5 van Michelin is een winterband van hoge kwaliteit gemaakt voor auto’s in de premium klasse, sterke auto’s en sportieve auto’s. Deze premium winterband wordt gezien als een band met de beste prestaties op het gebied van betrouwbaarheid en rijcomfort.

Waar staat de Michelin Pilot Alpin 5 voor?

Bij zowel droog weer, regen en sneeuw biedt het asymmetrisch profiel voor optimale prestaties en een vermindering van de kans op aquaplaning. Deze winterband heeft optimale controle en rijprecisie bij regen en sneeuw en wordt daardoor als zeer betrouwbaar beschouwd.

Speciaal loopvlakprofiel van de Pilot Alpin 5

Bij de Pilot Alpin 5 is een loopvlakprofiel ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om onder strenge winterse weersomstandigheden optimaal te kunnen functioneren. Op langere rijafstanden met veranderende wegdekken presteert deze band zeer goed. Onder alle omstandigheden kan een optimale grip gegarandeerd worden door efficiënte afvoering van water en modder. Aangezien de band flexibel blijft onder winterse omstandigheden heeft de Pilot Alpin 5 een uitstekende tractie.

  • Beste prijs-kwaliteit
  • 14 dagen retourrecht
  • Betrouwbaar en transparant
  • Vakmanschap

Beschikbare maten voor Michelin Pilot Alpin 5

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven