Michelin Latitude Cross

Michelin Latitude Cross
Bekijk bandenmaten
Zomerbanden

Description

Waarom de Latitude Cross?

Michelin heeft de Latitude Cross ontworpen als een 4x4 zomerband voor een veelzijdig gebruik en met veel trekkracht. Op losse en gladde ondergronden komt deze band uit de voeten met een uitstekende grip. De Latitude cross heeft een lange levensduur en is met name ook geschikt voor onverharde en ongelijke wegen.

Waar staat de Latitude Cross voor?

De Latitude Cross beschikt over het ‘terrain proof’ mengsel. Dit rubbermengel zorgt voor een lange levensduur door de slijtage van de band beperkt te houden bij off-road gebieden. Om het contact tussen de band en de weg tot stand te laten komen door een afrolbeweging worden de profielblokken in een speciale vorm ontworpen.  

Voortreffelijke grip met de Latitude Cross

Het ‘Mud Catcher’ profiel is een van de technologieën die op onverharde wegen uitkomst biedt. Op gladde en losse ondergronden heeft de band ultieme grip dankzij deze technologie. Mede door deze grip, de trekkracht en veelzijdigheid is de Latitude Cross een ideale band voor de off-road bestuurders.

Kwaliteit

Premium banden voldoen aan de hoogste standaards en worden ontwikkeld in samenwerking met autofabrikanten. Het zijn banden van de A-merken die veel investeren in de ontwikkeling van banden.

Prestatie

"Standaard banden zijn uitermate geschikt voor de kleine tot middelgrote wagens, zowel op het gebied van de eerste montagemarkt als op de vervangingsmarkt.
Bij de standaard banden ligt er een grotere nadruk op comfort, grip, kilometerrendement en een lage rolweerstand."

  • Beste prijs-kwaliteit
  • 14 dagen retourrecht
  • Betrouwbaar en transparant
  • Vakmanschap

Beschikbare maten voor Michelin Latitude Cross

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven