Michelin Alpin A3

Michelin Alpin A3
Bekijk bandenmaten
Winterbanden

Description

Waarom de Alpin A3?

De Michelin Alpin A3 is uitermate geschikt voor de stadsauto of compacte gezinsauto. Met de Alpin A3 trek je gemakkelijker op, heb je een kortere remweg en rijd je over het algemeen meer kilometers dan de gemiddelde concurrent. Door lage rolweerstand wordt het brandstofverbruik naar beneden gebracht en is tanken minder vaak nodig. Bij een nat of besneeuwd wegdek biedt een optimaal remgedrag uitkomst.

Waar staat de Michelin Alpin A3 voor?

De Michelin Alpin A3 heeft bekendheid gekregen vanwege de hoge stijlvastigheid. Van alle banden kwam de stijlvastigheid van de Michelin Alpin A3 het beste uit de ANWB winterbandentest. De Alpin A3 onderscheidt zich verder op een laag brandstofverbruik, lage rolweerstand, veel grip en een korte remweg.   

Nieuwste technologieën van de Alpin A3

Deze Michelin winterband beschikt over de nieuwste technologieën. Zo zijn de tractie, remkracht en stabiliteit geoptimaliseerd. Ook bij een ijzel of een nat wegdek biedt deze band uitkomst door middel van innoverende technologieën. Specifiek rubbermengsel zorgt voor een betere grip en remkracht.

Kwaliteit

Premium banden voldoen aan de hoogste standaards en worden ontwikkeld in samenwerking met autofabrikanten. Het zijn banden van de A-merken die veel investeren in de ontwikkeling van banden.

Prestatie

High Performance banden zijn speciaal ontwikkeld voor de luxere auto's die rijkelijk voorzien zijn van diverse complexe elektronische veiligheidssystemen en andere systemen die het comfort verzorgen. De High Performance banden zorgen voor een perfecte wegligging onder alle omstandigheden.

  • Beste prijs-kwaliteit
  • 14 dagen retourrecht
  • Betrouwbaar en transparant
  • Vakmanschap

Beschikbare maten voor Michelin Alpin A3

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven