Michelin Agilis Snow Ice 51

Michelin Agilis Snow Ice 51
Bekijk bandenmaten
Winterbanden

Description

Waarom de Agilis Snow Ice 51?

Deze winterband is ontwikkeld voor winterse omstandigheden bij het gebruik van bestelwagens, campers en caravans. De grip van deze winterband komt goed van pas tijdens winterse omstandigheden, wanneer veiligheid uitermate belangrijk is. De Agilis Snow Ice 51 heeft een geruststellend korte remweg bij zowel nat als droog wegdek.

Waar staat de Michelin Agilis Snow Ice 51 voor?

De Michelin Agilis Snow Ice 51 onderscheid zich met een soepel stuurgedrag en hoge tractie in de sneeuw. De perfecte ligging op de weg en het contact met het wegdek zorgen voor heel wat veiligheid tijdens de kilometers die in de winter afgelegd worden. De kans op aquaplaning is aanzienlijk minder door het profiel van de band dat functioneel is bij het snel afvoeren van water. De band heeft een extra lange levensduur doordat de slijtage gelijkmatig verloopt door een slimme beschermingsconstructie.  

Zelfdenkend loopvlak van de Michelin Agilis

Een zelfdenkend loopvlak zorgt ervoor dat de band zich aanpast aan de omstandigheden van het wegdek. Dit is ongeacht het type wegdek waar je op rijdt. Het zelfdenkend loopvlak zorgt voor comfort en veiligheid tijdens de reis.

Kwaliteit

Premium banden voldoen aan de hoogste standaards en worden ontwikkeld in samenwerking met autofabrikanten. Het zijn banden van de A-merken die veel investeren in de ontwikkeling van banden.

Prestatie

High Performance banden zijn speciaal ontwikkeld voor de luxere auto's die rijkelijk voorzien zijn van diverse complexe elektronische veiligheidssystemen en andere systemen die het comfort verzorgen. De High Performance banden zorgen voor een perfecte wegligging onder alle omstandigheden.

  • Beste prijs-kwaliteit
  • 14 dagen retourrecht
  • Betrouwbaar en transparant
  • Vakmanschap

Beschikbare maten voor Michelin Agilis Snow Ice 51

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven