Michelin Agilis

Michelin Agilis
Bekijk bandenmaten
Zomerbanden

Description

Waarom de Agilis?

Voor het lichtere transport is de Michelin Agilis een geschikte zomerband. Bij uitstek is dit de band voor bestelwagens en -bussen. Prestaties, duurzaamheid en robuustheid van Michelin komen tot uiting in de Michelin Agilis. Door het gebruik van Michelin technieken gaat de band langer mee en is het zowel aantrekkelijker voor het milieu als de portemonnee. 

Waar staat de Michelin Agilis voor?

Om te zorgen voor een beter wegcontact bij zwarte belasting en een hoge bandenspanning, wordt er gestuurd op minder wrijving om zo het brandstofverbruik te verlagen. De Michelin Agilis zomerbanden gaan langer mee door het slijtvaste rubber.

Durable Security Compound van de Agilis

De Michelin Agilis gebruikt het zogenaamde Durable Security Compound. Dit is een speciale rubbersamenstelling die de prestaties verbetert bij nat weer en resulteert in een kortere remweg en meer veiligheid. Deze rubbersamenstelling komt eveneens voor in personenauto’s. De Agilis gaat onder andere slijtage door stoepranden tegen door extra rubber aan de zijkanten van de band.  

Kwaliteit

Premium banden voldoen aan de hoogste standaards en worden ontwikkeld in samenwerking met autofabrikanten. Het zijn banden van de A-merken die veel investeren in de ontwikkeling van banden.

Prestatie

High Performance banden zijn speciaal ontwikkeld voor de luxere auto's die rijkelijk voorzien zijn van diverse complexe elektronische veiligheidssystemen en andere systemen die het comfort verzorgen. De High Performance banden zorgen voor een perfecte wegligging onder alle omstandigheden.

  • Beste prijs-kwaliteit
  • 14 dagen retourrecht
  • Betrouwbaar en transparant
  • Vakmanschap

Beschikbare maten voor Michelin Agilis

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven